joi, 26 august 2010

meet Gina!


Meet Gina..sau Geena...

Gina este o tipa de 18 ani (aproape 19) care tocmai a avut o cadere nervoasa. In incercarea mea de a o ajuta, am aflat mai multe despre ea...inclusiv faptul ca poate trai si fara mila, ajutorul si sfaturile mele sau ale altora.

Ginei ii plac blonzii dar ii considera pe brunetii cu ochi caprui irezistibili. Daca mai au si putina barba...moare tipa.

Gina n-a putut dormi in ultimele nopti si acum ii atarna cearcanele la ochi precum bling-blingurile de la gatul unui PIMP...(desigur-tata).

Gina uraste fetele...toate fetele, pentru ca stie ca fiintele astea nenorocite, parsive si irezistibile au sanse egale la prada ei desi isi cunoaste adevarata valoare...ba chiar e putin narcisista.

Gina nu prea e competitiva dar nu ai vrea sa te pui cu ea pentru ca tipa are un tupeu fenomenal si un vocabular colorat si s-ar putea sa ti-o furi.

Gina uraste de asemenea si barbatii-doar pe unii dintre ei, si anume pe cei care se mint pe ei insisi..si pe cei din jur...adica mincinosii. Pur si simplu nu ii suporta. Nici pe cei care pun accent pe chestiile de suprafata. Pe aia chiar ii detesta.

Ginei nu-i plac povestile de adormit copiii dar n-ar refuza niciodata un "once upon a time" cu balauri ipocriti care scuipa foc si printi (bruneti, obligatoriu) calare pe cai albi. Ea nu vrea vrajitoare in povestile ei pentru ca e satula de cele din viata reala.

Gina e foarte naiva si se cam lasa dusa cu zaharelul dar si cand o calci pe coadaaaa....
Gina stie foarte bine ce vrea desi uneori e cea mai indecisa persoana pe care o cunosc. Dar cand vine vorba de ea, e foarte hotarata tipa. A lasat de multe ori pe altii sa decida pentru ea si s-a cam saturat...acum isi face de cap fara sa-i pese ca poate supara pe cineva...bine, nu ca nu-si facea de cap si inainte...dar in limita bunului simt.

Gina te poate face praf daca macar CREDE ca i-ai gresit cu ceva. Nu e bine sa o superi pentru ca nu sfieste sa-ti arate cat de mult te detesta.

Gina spune ca ea nu a iubit si nici nu o sa iubeasca niciodata pentru ca toti barbatii sunt niste porci nenorociti si profitori. Cum naiba poate gandi ea asa ceva despre fiintele astea mirifice? Ii uraste dar le este recunoscatoare pentru ca fara ei(unul anume), nu ar fi ajuns acum sa se simta asa de bine si sa rada cu atata pofta, sa danseze, sa...sa se gandeasca la ea.

Ei..ce parere aveti de Geena?


[Gina este un personaj fictiv...un fel de alter ego...ca Goofy a lu' Mickey]


Beware of Gina...she knows more than you think ;)